KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Değerli Üyelerimiz, 

2023 yılı STE/SMG Bilimsel Etkinlikleri çerçevesinde, Güncel EUCAST Standartları Işığında Yorumlu Antibiyotik Duyarlılık Testleri Eğitimi” başlıklı etkinliğimiz 8-9 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı  ev sahipliğinde yapılacaktır. 

Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarlarının en önemli sorumluluklarından biri olan antibiyotik duyarlılık testleri, direnç mekanizmaları ve kısıtlı bildirim konularında yapılacak olan etkinliğimiz Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Antibiyotik Duyarlılık Testlerinin Standardizasyonu (ADTS) Çalışma Grubu katkılarıyla gerçekleşecektir. 

İki gün sürecek olan etkinliğimizde ilk gün teorik konular anlatılacak, ikinci gün olgular eşliğinde küçük grup çalışmaları yapılacaktır. Toplantı programı ektedir.

Rutin Mikrobiyoloji Laboratuvarlarında hizmetin kalitesi açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu etkinlik ile birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

 

TMC-ADTS Çalışma Grubu 

ETKİNLİK BİLGİLERİ

 

Etkinlik Yeri: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Morfoloji Binası, 3. Kat, Sıhhiye, Ankara

 

Etkinlik Kontenjanı: 20 Kişi

 

Etkinlik Sorumluları: 

Prof. Dr. Zeynep Ceren KARAHAN

Doç. Dr. Serap SÜZÜK YILDIZ

 

Etkinlik Yerel Sorumluları:

Prof. Dr. Zeynep Ceren KARAHAN 0532 6826906

Doç. Dr. Duygu ÖCAL 0506 6214851

 

Etkinlik Ücreti: 1.500 TL (KDV Dahil) 

 

Programa ulaşmak içn tıklayınız.

Başlangıç Tarihi: 08.12.2023

Bitiş Tarihi: 09.12.2023

Yer: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Fotoğraf Galerisi