Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliğiyle Kuşadası Golf & Spa Resort Hotel’de 15-16 Mayıs 2014 tarihlerinde “Uluslararası Katılımlı Diyare Günleri” düzenlenecektir. İngilizce ve Türkçe posterler kabul edilecek, başarılı posterlere ödül verilecektir.

 
Geniş bir katılım sağlamak amacı ile konaklama ve kayıt ücreti düşük tutulmuştur. Kayıt ücreti 15 Mayıs akşamı gerçekleşecek Gala Yemeği bedeli olan 25 TL dahil; yüksek lisans, uzmanlık ve doktora öğrencileri için 50 TL, uzmanlar ve öğretim üyeleri için 75 TL’dir. Söke ile Kuşadası arasındaki Kuşadası Golf & Spa Resort Hotel’de en küçüğü 48 m2 olan iki kişilik odalarda her şey dahil kişi başı günlük ücret 100 TL’dir. Odada tek kişi kalınırsa günlük ücret 165 TL’dir. Dileyenler aynı fiyat ve koşullarla kalma sürelerini 19 Mayıs’a kadar uzatabileceklerdir.
 
16 Mayıs Cuma günü öğlen bitecek bilimsel programın ardından seçmeli olarak, golf öğrenmek isteyenler için düşük ücretli bir kurs ve rehber eşliğinde Efes Turu düzenlenmesi planlanmaktadır.

  Programa ulaşmak için lütfen tıklayın.