İNFEKSİYON DÜNYASI Mikrobiyoloji: Laboratuvar-Klinisyen İşbirliği CANLI KONFERANSLAR SERİSİ Ocak 2016 Programı “Mikrobiyolog ve Klinisyen Gözüyle EUCAST’a Bakış” başlığıyla 27 Ocak 2016 Çarşamba günü Saat 12:15’te Prof. Dr. Deniz GÜR ve Prof. Dr. Murat AKOVA’nın sunumlarıyla www.infeksiyondunyasi.org adresinde gerçekleştirilecektir.

www.infeksiyondunyasi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil sistemlerden (iPad, iPhone ve Android cihazlar), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacılara iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Canlı Konferansı izlemek isteyen ve üye olmayan meslektaşlarımız www.infeksiyondunyasi.org adresinde yer alan “Üye Olmak İçin” linki aracılığıyla açılan sayfada küçük bir form doldurarak üye olup Canlı Konferansa katılabilirsiniz.

Canlı Konferansa katılanlar konferans sonunda konuşmacıların gerçekleştirdikleri sunumlara ilişkin dosyaları bilgisayarlarına indirebileceklerdir.

İnfeksiyon Dünyası Mikrobiyoloji: Laboratuvar-Klinisyen İşbirliği CANLI KONFERANSLAR SERİSİ Ocak 2016 Programı

Konu: Mikrobiyolog ve Klinisyen Gözüyle EUCAST’a Bakış

Konuşmacılar: Prof. Dr. Deniz GÜR, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Prof. Dr. Murat AKOVA, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Tarih-Saat: 27 Ocak 2016 Çarşamba, 12:15 - 13:15

Yer: www.infeksiyondunyasi.org