Değerli Üyelerimiz,

Avrupa İmmünoloji Dernekleri Federasyonu (EFIS) tarafından her 3 senede bir düzenlenen Avrupa İmmünoloji Kongresi’nin (ECI 2021) altıncısını, Türk İmmünoloji Derneği olarak 1 - 4 Eylül 2021 tarihleri arasında sanal ortamda gerçekleştirecektir.

3000’i aşkın bilim insanı ve araştırmacının takip edeceği öngörülen, Avrupa’nın immünoloji alanındaki bu büyük kongresinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek üzere değerli araştırmacıların yaptıkları çalışmaları sunmaları beklenmektedir. ECI 2021 kongresine ( https://eci2021.org ) bildiri gönderim tarihi 24 Mayıs 2021'dir

Kongreye kabul edilen tüm bildiri özetleri European Journal of Immunology dergisinde basılacaktır.Sözlü ve poster sunum ödüllerinin de verileceği kongrede, gönderilen bildiriler arasından çok sayıda çalışmaya sözlü sunum imkanı da verilecektir.

Bu kongrede ayrıca Türk İmmünoloji Derneğince TMC derneğimiz üyesi  20 araştırmacıya da (40 yaş ve altı araştırmacılar öncelikli olmak üzere) burs  desteği verilecektir.Bildiri gönderecek üyelerin turkimmunolojidernegi@gmail.com  adresinden ulaşarak başvuru yapmaları gerekecektir. Başvuru esnasında araştırmacıların CV’lerini göndermeleri ve hangi derneğe üye olduklarını da belirtmeleri gerekmektedir.

Başarılı ve etkin bir kongre olmasını dileriz.

Saygılarımızla

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti

Yönetim Kurulu