Değerli Üyelerimiz,

Derneğimizin 13 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşmiş olan Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim neticesinde   2021-2022 dönemi için yeni yönetim kadrosu belirlenmiştir.  Üyelerimizin oylarıyla seçilerek 90 yıllık bir geçmişe sahip Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti’ne hizmet etme şansına sahip olmanın onurunu yaşıyoruz. Bizi bu göreve getiren genel kurul üyelerine şükranlarımızı sunarız. Önceki dönemde görev yapan birbirinden değerli Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Etik Kurul üyelerine katkıları için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Mikrobiyolojinin ileriye taşınması için omuz omuza verdiğimiz başta KLİMUD olmak üzere, mikrobiyoloji camiasına hizmet veren tüm dernek ve kuruluşlar ile işbirliğimizi artırarak çalışmalarımızı yürütmek gayreti içinde olacağız. 

Derneklerin başarısı üyelerinin aktif katılımı ile mümkündür. Bu nedenle üyelerimizden yeni dönem için öneri, proje ve isteklerini gerek Yönetim Kurulu, gerekse Çalışma Gruplarına iletmelerini bekliyoruz.

Tüm üyelerimizin katkısıyla hep birlikte, başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Prof.Dr. Sebahat Aksaray

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Yönetim Kurulu
Prof.Dr. Sebahat Aksaray (Başkan)
Prof.Dr. Fadile Yıldız Zeyrek (Genel Sekreter)
Prof.Dr. Selçuk Kılıç (Sayman)
Prof.Dr. Çağrı Ergin
Doç.Dr. Serap Süzük Yıldız
Doç.Dr. Aycan Gündoğdu
Doç.Dr. Banu Bayraktar

Denetim Kurulu
Prof.Dr. Zeynep Gülay
Prof.Dr. Semra Özçelik
Uzm.Dr. Ülkü Oral Zeytinli

Etik Kurulu
Prof.Dr. Deniz Gür
Prof.Dr. İ. Mehmet Ali Öktem
Prof.Dr. M. Ufuk Hasdemir
Prof.Dr. Sibel Ergüven
Doç.Dr. Elif Aktaş Sepetçi